zorg & vastgoed

zorg & vastgoed

Bij de ontwikkeling van vastgoed voor zorg, spelen buitengewoon veel belangen een rol. Door medische- en vastgoedkennis samen te brengen, adviseert en begeleidt Medisch Maatwerk zorgverleners en grondbezitters bij het ontwikkelen van vastgoed met een zorgfunctie.

Ontwikkeling zorgvastgoed

Medisch Maatwerk is in hoofdzaak een intensieve samenwerking tussen medisch specialisten en de professionals van HD, een ervaren vastgoedbureau met advies, ontwikkeling, ontwerp en realisatie onder één dak. De meerwaarde hiervan? Gedegen vakkennis, korte lijnen, een ingespeeld en creatief team, ontzorgen van de klant en de regie die bij één partij ligt. Als collectief overzien we alle factoren die spelen bij het ontwikkelen van zorgvastgoed. Met kennis, creativiteit en enthousiasme komen we tot even innovatieve als gefundeerde plannen.

Zorgscan

Beschikt u over een locatie of grondpositie? De Medisch Maatwerk Zorgscan is de perfecte manier om inzicht te krijgen over de mogelijkheden voor een zorglocatie. Met zowel de blik van een projectontwikkelaar als die van een zorgverlener voeren we analyses uit. Daarbij belichten we onder meer:

  • Bestaande zorgstructuren
  • Demografische gegevens
  • Overzicht potentiële partners
  • Denkrichtingen voor zorgconcepten

Samenwerken aan realisatie

Medisch Maatwerk werkt graag mee aan de realisatie van uw zorglocatie. We begeleiden u met het opstellen van een ontwikkelingsplan en een programma van eisen. We helpen u met het vervaardigen van een schetsontwerp, het bepalen van het budget en de kosten, het vaststellen van de voorwaarden en het vastleggen van afspraken met exploitanten. Tijdens het gehele traject kunt u vertrouwen op één aanspreekpunt.

Samenwerkingsvormen

Hoe we de samenwerking precies invullen, bekijken we per case. We werken op honorariumbasis, waarbij we bijvoorbeeld aan de slag gaan als planontwikkelaar of adviseur. Maar we kunnen ook aan de slag als gedelegeerd ontwikkelaar, waarbij we delen in het risico.

Hoe kunnen we u helpen?

Leg uw vraag bij ons neer, we denken graag mee. Bel 070 406 31 95, mail info@medischmaatwerk.nl of gebruik het onderstaande formulier en we nemen snel contact met u op.